Lj-Krumperk-Moravče-Peče-Izlake-Vidrga-Zasavska Sv. gora-Moravče-Tuštanj-Zg. Javoršca-Sv. Trojica-Domžale-Lj

Tale trasa je izjemna. Lahko jo vzamete kot celodnevno vožnjo, lahko pa se na njej raztrgate. Kakor vam ustreza. Večina poti gre po lokalnih cestah z malo prometa. Pot je varna, pregledna in prijetna. Verjetno je idealna za tiste, ki ljubijo klance in veliko narave.

Mi smo si tokrat dan naredili v izletniškem duhu. Vožnja je bila namenjena druženju in temu, da nadoknadimo čas, ki je minil od zadnjega srečanja. Nam sta še neznano traso po Moravških hribih predstavila Natalija in Edi. Nataliji gre tudi vsa zahvala za fotografije. Brez nje bi jih bila tokrat le peščica! Če vaju kdaj povabita v svojo družbo, se ne obotavljajte! A veste … ko so enostavno nekateri ljudje na tem svetu, ki imajo življenje urejeno, pogled nanj zelo svetel in premorejo veliko ljubezni do sebe, svojih in ostalih. No, to sta onadva.

Dan je bil res izjemen in nam vremensko naklonjen – bolj oblačen kot sončen in vroč. Ob večjih naporih je več sence in oblakov na nebu vedno dobrodošlo.

Predlagamo vam, da si tudi vi vzamete čas in to traso odpeljete v takšnem duhu, kot smo jo mi. Nekaj je na njej in škoda bi bilo, da “pade” mimo, ker želite boljši rezultat na Stravi ali pa ker se vam mudi. Včasih si je enostavno treba vzet čas.

Skupaj km: 97,47
Skupaj nmv (m): 1.363