Partnerji

PARTNERJI

“V podjetju Maxisport Čerin že od leta 1990 nudimo pestro izbiro kakovostnih koles vseh vrst in kolesarske opreme, ki bo zadovoljila še tako zahtevne ljubitelje kolesarjenja.
Pomemben del naše ponudbe predstavlja tudi servis koles s široko ponudbo nadomestnih delov, v zimskem času pa nudimo tudi servis in pripravo tekaških smuči.”

Ugodnosti za člane ŠK RiDE:
– 10% popust na nakup kateregakoli izdelka iz ponudbe;
– 20% popust na blagovne znamke Rudy Project in Sidi za člane s kolesarsko licenco.

Ugodnost za ŠK RiDE je izključena:
– ob nakupu proizvoda, ki ima sezonski popust oz. je na razprodaji;
– ob nakupu proizvoda, ki je na odprodaji.

Posebna ugodnost za člane ŠK RiDE velja le ob predložitvi članske izkaznice, s katero se člani identificirajo in z njo potrdijo članstvo.


“Popolna oskrba vaših las in lasišča, s kakovostnimi lasnimi kozmetikami. Moško, žensko in otroško friziranje, moderne in klasične tehnike. Moda in modne smernice so pri nas stalnica.
Najlaže se vam bomo posvetili po predhodnem naročilu. Oskrba, pričeska, nega ali regeneracija las in lasišča je pač postopek.”

Ugodnosti za člane ŠK RiDE:
– 10 % popusta na frizerske storitve ob obisku salona (peš ali kakršnokoli vozilo z motorjem
z notranjim izgorevanjem);
– 20 % popusta na frizerske storitve ob obisku salona s kolesom.

Ugodnost za ŠK RiDE je izključena:
– ob nakupu proizvoda, ki ima sezonski popust oz. je na razprodaji;
– ob nakupu proizvoda, ki je na odprodaji.

Posebna ugodnost za člane ŠK Ride velja le ob predložitvi članske izkaznice, s katero se člani identificirajo in z njo potrdijo članstvo.


“TopAtlet.si je specializirana trgovina s športno prehrano in opremo. Ker se zavedamo, da je zdravje na prvem mestu smo pri športni prehrani skrbno izbrali zanesljive proizvajalce. Športna prehrana High5 je proizvedena v Veliki Britaniji v skladu z evropskimi standardi. Naši športni dodatki vsebujejo kvalitetne in zdravju prijazne sestavine.”

Ugodnosti za člane ŠK RiDE:
Ugodnejši nakup športne prehrane. Naročila preko ŠK RiDE.


 

Žolna šport je slovensko podjetje, specializirano za izdelavo športnih oblačil po naročilu. Za izdelavo športnih oblačil uporabljajo najboljše športne materiale in kroje, ki so preizkušeni s strani profesionalnih športnikov.
Žolna šport izdeluje outfit za ŠK RiDE.

Save

Save

Save

Save

Save

Save