Bleščice T-Shirt Tiskanje Papirja Ustvarjalne Brizgalne Tiskalnike Tekstil Diy Železa na Papirju Prenos Toplote Papir Dnevne Svetlobe Tkanin

Nov izdelek

€5.43

€7.76

-31%

Oznake:

led silhueta, tiskalnik za nalepke, nalepke papirja, figur, iron man, , origami, zvitek papirja za tiskalnik, smole bleščica, toplotni prenos papirja, iron maiden majica, clueless majica

Specifikacija:

Barva: modro nebo, rose zlata, rdeča, zlata, črna

Slog: 1m, 5m

Material: Bleščice

Širina: 30 cm

Debelina: 16 mm

1. Zaradi razlik v svetlobo in zaslon, barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike.prosim, da se opravičili.Poskrbite, da vas ne moti, preden se odločite za nakup.

2. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite razliki 1-2 mm.

Laser material, različne embalaže in dekoracijo materialov, ki jih proizvaja laser holography tehnologije.Laser material, ki ima posebne učinke svetlo in bleščečih, sprememba barve in pisane.Zato je kombinacija laserskega embalažo in prenos toplote tiskanje je postala posebno prenos toplote material za oblačila, prenos toplote v industriji.Naši materiali so SGS certifikat in se lahko nosi varno.Po meri, t-majice, puloverji, trenirke, kape in druga oblačila uporabite ta strokovni naziv prenos toplote vinyl; gladko vključitev s Silhueto Cameo in Cricut Izraz stroji.

Varnega in okolju prijaznega pralnega stroja Tudi po 50 washings, vaš design bo imel isto barvo, za razliko od drugih HTV vinil z izginja, piling in pokanje.

Svetlo in bleščečih, spremembe barve, pisane, s kovinsko teksturo, v celoti prekrili prvotne barve oblačil.

Obdelava hitro, brez tablice, izdelava, odpravo časa in stroškov za ploščo, izdelava, stati in čakati, shrani kadrov in materialnih virov.

Ne odprete lepilo v okviru visoke in nizke temperature okolja, ne zlomi, in je odporna proti ultravijoličnim žarkom in sončno svetlobo.

Materiali, uporabljeni v filmu, so vse okolju prijaznih materialov.

Izdelek, ki uporablja okolju prijazne materiale, stroškovno učinkovit, stroj, ki je enostaven za rezano in odpadkov.

Z uporabo uvoženih silikonsko lepilo podlago, je lahko postavljen, reset, visoke temperature brez degumming, nespremenjena.

Ta izdelek je primeren za ikono proizvodnje v različnih klimatskih okoljih, in se pogosto uporablja v meri, oblačila za prilagajanje.

Seznam vsebine:

1 Roll * prenos toplote film

Podobni izdelki