Korejski Slog 925 Sterling Srebrni Prstan Geometrijske Minimalističen Nezakonitih Kaplja Vode Obroč Ženski Design Občutek INS Čisti Rdeči Obroč

Nov izdelek

€7.86

€11.23

-31%

Oznake:

visoka kakovost orhideje, lev primeru samsung 51, m42 ef speed booster, ninja 400 dirka zavore, innos i6 lcd-zaslon, lumix dmc g80 pregled, low rider sončna očala, lg 47la644 ozadja, olympus skp original

Nasveti:

Ker Je Proizvedeno na Debelo in v Svoje Tovarne, ki Jo Potrebuje, da bi Porabili Veliko Pripadnikov za Check in Distribucijo Blaga, in Dobiček, Je Nizka.Priporočljivo Je, Da Stranke Vzemite Majhno Količino Mešanih Konsistentnost Videti Izdelek Slog pred Naročilom v Paketih, Ki Je Primerna za serijsko Nakup. (Manjše Trenje in Druge manjše Težave Niso Problemov Kakovosti, Ročno izdelan Nakit Bo Imajo Nekaj Sledi Ročno, Perfectionists Skrbno Mesto Naročila).

Vsakdo Ima Različne Estetske in Kakovosti Stališča.da Bi se Izognili Nepotrebni Spori, Prosim, kupi Majhno Količino Blaga pred Dajanjem Razsutem stanju Naročila.

[1] Naši Trgovini Podpira 7 Dni Ni Razlog za Vrnitev , 15 Dni Kakovosti Težav Vrnete .Prepozno je, ne morem Vrniti.

[2] Kamen, Kristalno in Sladkovodnih Biserov Bo Imel Normalno Manjše Napake

[3] Če Obstajajo Očitne Težave, kot so Poškodbe, Praske, Izginja iz Kroglice, Itd., Prosimo, Navedite Fizične Fotografije za Storitve za Stranke za Vračilo.

[4] Dnevne Pošiljke za Glasnost Je Veliko, in Vsak Izdelka Ni Mogoče Preveriti na Mestu.Če Ste Prejeli Blago, Preverite Jih Prvič, in Jih Vrne v Čas, Če Obstaja kakršen Koli Problem.

[5] Slika Se Pravi Strel.Zaradi Razlike med Svetlobo in Zaslon, Je Lahko Rahlo Barvno Razliko med Realno sliko, in Sliko.

Naši Izdelki So 925 Sterling Srebrni Izdelki, Prilagodljiv Potrdila.

Čas dostave: Stik s službo za Posebne Čas Dostave.

Če so Izdelki na Policah So na Zalogi Ali v Proizvodnji, Prosimo, Pošljite Številko Naročila, da bo Ponudnik Kupca Prvi po tem Vrstnem redu in Preverite, Ali So na Zalogi Ali, Ko Prispejo na Isti Dan.Zahvaljujemo se Vam za Vaše Sodelovanje.Privzeto Dostava Je ZTO Express.Pošlji SF, da Izpolnite Poštar.

Storitve Za Stranke Online Čas: 9:00-12:00/13:30-17:3

Material Kovine
Blagovna Znamka CHOZON
Spol ŽENSKE
Slog Trendy
Kovine Tipa SREBRNA
Obliko\vzorec GEOMETRIJSKI
Priložnosti Zaročni

Podobni izdelki