ODLIČNO ELITE SPANKER Molle Taktični Zložljiva Smetišče Spusti Torbica za Shranjevanje Vrečko, Zložljivi Naplavin Torbica

Nov izdelek

€15.34

€17.04

-10%

Oznake:

patrulja vrečko taktično, smetišče torbica, lokostrelstvo puščico primeru, torba za izvoz, molle elite spanker, vrečko cordura, kolk molle torbica, vrvico nahrbtnik pack, spanker, pas molle torbica

Vrečke so narejene iz trpežne 500D cordura najlon in premium elastične gume z vodo odporno prevleko.Vrečke za smeti, vrečke omogoča, da hitro shranjevanje predmetov v priročno vrečke, ko jih potrebujete.

Razvalja v veliko vrečo, ki lahko imajo do šest AR ali AK 30 krog revije.Mogoče ga je uporabiti tudi za izvajanje drugih revijah in drugih elementov.Dva žepa na obeh straneh lahko imajo svetilke ali druge majhne predmete.

V navite smetišče vrečko je zasnovan tako, da se zvije in stran od drugih mestih, dokler ga morate uporabiti za razširitev za shranjevanje.Pot krat in razširite možnost je, da uporabite čarobno nalepke.Ko ni v uporabi, vrečka se lahko zloži in tako prihranite prostor.

Ti zložljive molle smeti vrečke so narejene posebej za funkcionalnost in udobje.Tam je odtočno odprtino na dnu.Enostavno dodati, da se pasovi, taktično nahrbtniki ali taktično majice ali katero koli molle očesa telovnik.

Če boš pohodništvo, kampiranje, lov, ali pa samo potrebujejo malo torbica za nekaj kosov, ne zamudite na ta vsestranski obavijen revije zložljiva smeti vrečke, da bo vaše potovanje lažje.

Elastična vrv zapiranje: z vrvico se lahko prilagodi samodejno, da bi povečali varnost in zasebnost členov.

Nastavljiv Molle sistem je primeren za različne opreme.

Posamezne čarobno trak design, ga lahko prilepite značke ali nalepke, ki vam je všeč.

Dnu možganov: učinkovito odstraniti vlago iz vreče, da bi se izognili vlage v vrečko.

Velikost Zaslona

Barvni Zaslon

Material CORDURA
Število EP131
barve BLK,STORŽEV,RGN,MC,MCB,SIVA
Blagovna Znamka ODLIČNO ELITE SPANKER
Vrste šport Lov

Podobni izdelki