Ameriški MORNARIŠKI PILOT KRILA ZNAČKO NAS VOJAŠKE LETALEC ZNAČKO PIN INSIGNIA - Svetovni vojaški Trgovina

Nov izdelek

€8.60

Oznake:

Nemški, vojska značke drugi svetovni vojni, kliknite pes, pilotni pin, po meri golf pokal, ww2 nemška, tulec, ruger, allroad c5, medalja, vojaške replika

Specifikacije:

KOVINSKI AMERIŠKI MORNARIŠKI PILOT KRILA ZNAČKO NAS VOJAŠKE LETALEC ZNAČKO PIN INSIGNIA

(Širina:3.0 cm)

T on sliki se lahko nekoliko razlikuje nekoliko barve izdelka boste prejeli zaradi različnih monitor.Zavedati se morate, preden ponudbe.

Povratne informacije:

1> Vaše Povratne informacije so za nas zelo pomembni, si vzemite nekaj sekund za dopust, veliko povratnih informacij, če ste zadovoljni z našim izdelkom ali storitvijo, najlepša hvala !!

2> vedno ponudimo najnižjo ceno za najboljše blaga in storitev za vas.

3> obrnite se na nas pred odhodom nevtralno(3 zvezdice) ali negativna(1-2 zvezde) povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši problem in dopust vam srečno nakupovanje razpoloženje tukaj.Hvala!

Vrnitev:

Čeprav imamo veliko zaupanje v kakovost in cene naših izdelkov, ne moremo jamčiti, vsak kupec bi bili 100% zadovoljni z njimi.Ampak ni važno, kaj, obljubljamo, bomo poskušali naši moči, da reši vsak problem se je zgodila med transakcijo.Kaj sva si je ne le poslovnega ali dobiček.Poštenost je tisto, kar cenimo še veliko več!

Če želite vračilo, ker predmeta, napake ali kakšne druge težave s kakovostjo, nas kontaktirajte v roku 3 dni po tem, ko ste ga dobili.pristojbine v zvezi z reback poštni treba prehitel sami.

Hvala za vaš prihod!

Vrsta medalja

Podobni izdelki