CN Zdravje Hrana Razred Encim Priprava Aditiva za Živila Glukoza 100 g, Trda vezava

Nov izdelek

€13.57

€15.08

-11%

Oznake:

bleščice hairbrush, čopič otrok lase, kisline v prahu, tangler, spray potovanja, bambus glavnik, anti frizz krtačo, Glavnik Hairbrush, las, masaža orodje, kodrasti hairbrush

[Izdelka Načelo]]

Glukoza Je Zelena Barva Hrana Razred Biološki Encim Priprave, Pridobljen s Fermentacijo Posebnih Gillus Glivične Sevov.

Izdelek Ni Strupen in Je Brez Stranskih Učinkov.To Lahko Odstranite Raztopljeni Kisik v Hrani, ki Ima Funkcije za Ohranjanje Sveže, Zaščiti Barvo, ki Preprečuje Rjava, Zaščiti Vitamina C in Podaljša Rok trajanja Živil.

[Izdelka, Uporaba in Vpliv]]

1. Uporaba v Izdelke iz Moke in sredstva za Izboljšanje, kot so Kruh, Piškotek in Paro Kruh

Glukoza Je Neposredno Doda v Moko, Ki Lahko Učinkovito Izboljša Gluten iz Seitan in Izboljša Elastičnost Testa, še Posebej Toleranca Testo za Mehanski Učinek Sile.To Lahko Nadomestijo Kalij Bromate in Povečanje Obsega Kruh.

2. Uporaba v Proizvodnjo Piva

V Pivo, Raztopljeni Kisik in ozko grlo Kisika v Pivo So Predvsem Odstraniti, da bi Preprečili Oksidacijo in Poslabšanje Proces Pivo, Prepreči Nastajanje Staranja Okus, Vzdrževanje Originalni Okus Piva in Podaljšujejo Rok uporabnosti Pivo.

3. Uporaba v Proizvodnjo Mleka

Glukoza Je Zelena Barva Biološke Hrane Konzervans, ki se Pridobiva za Čiščenje Tehnologijo Mikrobne Fermentacije, Ki Ni Strupen in Je Brez Stranskih Učinkov.To Lahko Odstranite Raztopljeni Kisik v Hrani in Igra Vlogo pri Ohranjanju Svežega, Zaščita Barve, Zaščiti Vitamina C in Podaljša Rok trajanja Živil.

Uporablja se v Sveže Mleko in Mlečni Izdelki, Lahko Prepreči Oksidacijo Maščob, Zavira Mikrobne Rasti in Podaljša Rok trajanja.Kisik Lahko Tudi, Da Mastna Hrana Proizvajajo Vonj in Aldehidi in Ketoni, in Dodatek Glukoza Zagotavlja Kakovost Izdelka Zaradi Porabe.

4: Druge Namene: Hrana Dušika Odstranitev, Beljakovine, Sladkor, Odstranitev, Morski Sadeži Ohranjanje, Anti-Oksidacija Lipidov, Druge Aplikacije

Večinoma Se Uporablja za Mleko, Sir, Jajca, Pijače in Solato.

To Je v Glavnem Uporablja za Odstranjevanje Glukoze iz Jajce Tekočine, da se Prepreči Razbarvanje in Poslabšanje Beljakovin Končnih Izdelkov med Skladiščenjem.Odmerek 500 Mg/kg.

Deoxidization Citrusov Pijače, Pivo, Itd.Za Preprečitev Barvno Poglabljanja, Zmanjšanje Okus in Kovinski Razpada.Največji Odmerek Je 10 Mg/kg.

Uporablja Se v polnomastno Mleko v Prahu, Žita, Kakava, Kave, Kozice, Mesa in Drugih Živil.

Poreklo CN(Izvora)
Obračunska Enota Torbe
Certificiranje CFDA
Embalaža Vrečko Paket
Blagovna Znamka CN Zdravje
Spol Unisex
Ime Oddelka Za odrasle
Rok Uporabnosti 24Months
Teža 0.1

Podobni izdelki