1pcs Cone Žogo Glavo Plohi Rezalnik za Kamen, Carving Rezkanje Rezalnik Marmorja Carving CNC Rezkalni Stroj Granit Olajšave Orodje

Nov izdelek

€7.04

€10.05

-30%

Oznake:

za rezkanje kovin, nc rezkalni stroj, oversize trenirka komplet, natur kamna, grozdni rezilo stroj, cnc usmerjevalnik, rezalno glavo lesa, cnc rezalnik diy, mikro rezalnik cnc rezkanje, rezalni mlin

Nož barva modra, rumena, rdeča, pošiljajo naključno

Obstajajo napake v ročno merjenje, prosimo, da upoštevate dejanski izdelek

Primerno za obdelavo materialov

Primeren za marmor, bluestone, peščenjak in drug kamni Rezanje in graviranje

Pralni referenčna vrednost

Priporočeno hitrost je za 20.000 vrt / min Z-smer in hitrost podajanja 100-300 Ko je rezanje, rezanje je večplastna in globina rezanja je 0,5-5 MM naenkrat.Hitrost obdelave je med 1000 in 3000. Hladilne ali hladilne vode mora biti vključena, da bi preprečili požar.Zgoraj numeričnih krmilnih parametrov stroja, so samo za referenco, prosimo, prilagodi glede na dejansko stanje.E. g: 1. Če želite povečati hitrost, hitrost, granit lahko narežemo na globini 5 mm, vendar do poškodb nož je relativno velik. 2. Ampak, če ste graviranje mehko kamna kot je marmor, bluestone, peščenjak, in višino nož omogoča, da lahko neposredno razrezan na koncu (pod pogojem, da je hitrost rezanja je ustrezno in zadostno hlajenje vode, da se zagotovi, da nož ne spali) ne stratify.To je, če nož višina 10 MM, globine 10 MM lahko cut neposredno. 3. Ustrezno rezalno hitrost mora biti nastavljen.Očitno je, da je rezalna hitrost 1 cm globoko pod eno cut ne more biti isti kot 1 mm globoko pod en kos.Sicer pa se gibljejo nož prehitro pod 10 mm globina povzroči prevelik pritisk in odmor ročaj. 4. Hladilne tekočine ali hladilne vode mora biti vklopljena, kadar uporabljate.

Široko uporabna

Primeri iz kamna carving

Multi-layer plohi rezila glavo

V plohi nož je podjetje superpoziciji diamond delcev in trdo spajkanje zlitine v prahu

Visoka učinkovitost z dvojno spiralo groove

Boljši hladilni učinek, hitro odvajanje toplote in večja učinkovitost dela

Scenarij prikazuje

◆O orodje ročaj premer

Izbira premer orodje imetnik je predvsem, da izberete razumnem orodje telesne moči, da prepreči orodje iz zlom.Na splošno gledano, 8 MM kolenom premer je najprimernejša za olajšav v 2 cm in 10 MM kolenom premer je najprimernejša za olajšav nad 2 cm.Graviranje stroj je odlično učinkovitost in stranke, ki vodijo visoki hitrosti lahko izberejo 12 MM orodje imetnik, da izpolnjujejo visoke hitrosti zahteve.

◆O orodje za tip, velikost

V primeru izpolnjevanja zahtev graviranje natančnost, poskusite izbrati model z večjo nasvet.Večja kot je nasvet, več življenja.Na primer, če 6MM orodje za nasvet lahko izpolnjujejo zahteve graviranje natančnost za velike velikosti olajšav, poskusite, da se ne izbere 3 mm ali 4 MM orodje za nasvet.

◆O blade dolžina

Odvisno od ravnosti kamna in nastavite carving globino, morate izbrati blade dolžina z robno da bi preprečili nenamerno brušenje noža ročaj.Na primer, če graviranje globina je 26 MM, rezilo dolžine 30 MM.Če graviranje globina 15 MM, rezilo dolžina je 20 MM.

Jinan Hongyang CNC strojev podjetja v glavnem prodajajo vse vrste cnc usmerjevalnik deli, vključno z vretena, inverter, motor, pogon, * odsesavanje prahu, itd.

Smo na Kitajskem trgu več kot deset let, izdelujemo deli tudi prodajo druge blagovne znamke deli z najnižjo ceno in najboljše kakovosti.

Čaka naše sodelovanje.

Mobile / WhatsAPP / wechat + 8615098715557

e-mail: sales @ hycncparts dot com

Ključne besede zidane drill bit
Značilnosti Ostro rezanje roba, ni enostavno, da bi prekinil
Oblika Taper
Uporaba CNC obdelovalni
Material Volfram Zlitina Kobalta
Primerna marmor bluestone peščenjak
Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje NOBEN
Ime Granit Plohi Nož
Ročaj Naravnost ročaj
Skupna Dolžina 100 mm 120 mm 150 mm
Številka Modela kamen nož
Premer 10 mm 12 mm 16 mm
Vrsta Diamond bit

Podobni izdelki