Brezplačna Dostava za prenosnik ventilator za Dell Alienware M17x R4 grafike toplotne fan 0FKDN8 FKDN8

Nov izdelek

€31.00

Oznake:

havit prenosnik ventilator, hladilnik za prenosnik, kabel alienware m17x r3, dell alienware m18x r2, alienwar, ds r4, logotip alienware 17 r4, nfc obroč smart, ds r4 kartice, alienware 17 r4 zajema

Vrnitev& Vračilo&Spremembe Dtails:

1. Odlično preizkušen z 90 dni garancije. 2. Kupec in Prodajalec stojalo vsaki strani ladijskega stroškov za izmenjavo če motherboard težave s prodajalca.Kupec plačati za dodatno ladjar stroškov, če izmenjavo drug model.

3. Sprejeti nadomestila, če motherboard težave s prodajalca,vendar kupec stati ladijskega stroškov.

4. Nerazumnih zahtev za povrnitev & kupec kupil napačen model.Samo nadomestilo 80% kupno naročilo.Če matični plošči je poškodovan .Smo zavrne vračilo in tudi mi smo prosim za komunikacijo s kupcem za rešitve.

5. Vračajo postavka je treba navesti številko za sledenje in bolje, da se jih je prejel v Garancijo.Opozorilo: ne sprejeti spora brez komunikacije.povratne informacije: 1.Ali pre-prodaja in pre-ko, če imate kakršna koli vprašanja,jih lahko z E-pošta, MSN ali klepet na spletu, kontaktirajte nas,

Bomo nemudoma odgovoriti na vaše vprašanje . 2:zanašamo na zadovoljstvo, da successed , Zato je vaše mnenje je zelo pomembno, da nas ! 3:Če ste zadovoljni z našimi elementov in storitev ,prosim, pustite nas dobre povratne informacije ,se vam vnaprej zahvaljujem !

Radiator Tip Zračno hlajeni
Blagovna Znamka Yealanno
Številka Modela FKDN8
Vrsta Sam Navijači

Podobni izdelki